Proč si vybrat SoloPixel pro tvorbu vašeho projektu

BYSolopixel#WEBDESIGN

Přemýšlíte o tom, jak si vybrat správnou firmu pro tvorbu vašich webových stránek? Je důležité mít partnera, který nejen splní vaše očekávání, ale překoná je. SoloPixel je vaším ideálním partnerem v oblasti webdesignu, vývoje a marketingu.

Je to klišé

Nebudeme vám tady psát, o tom, že přistupujeme ke svým klientům profesionálně. Dle nás je to nezbytné, jinak bychom to vůbec nedělali.

Co ovšem rádi zmíníme je, že máme své hodnoty, které vléváme do našeho podnikání a díky nim se odlišujeme od konkurence.

Těmi hodnotami jsou:

  • #Jednoduchost - hledáme co nejjednodušší společnou cestu a zastáváme se názoru, že "V jednoduchosti je síla" a to jak z pohledu vývoje, tak komunikace s našimi partnery.
  • #Přátelskost - Ve spolupráci vidíme smysl hlavně ve formě skvělých vztahů s partnery, jen tímto způsobem dokážeme posunout ať už vaše nebo naše podnikání na vysokou úroveň.
  • #Spolehlivost - Krásně propojuje naše hodnoty dohromady a protože bez toho to prostě nejde. Pokud hledáte silného k sobě parťáka, který s vámi bude mluvit vždy narovinu, a na kterého se budete moct kdykoliv spolehnout, SoloPixel jim určitě je.

Technologie, na kterých vše stavíme

Využíváme nejnovější technologie a designové trendy, abychom zajistili, že naše produkty budou nejen esteticky přitažlivý, ale bude také vybavené funkcemi, které zlepší uživatelský zážitek a podpoří vaše obchodní cíle.

React

React je jednou z tří hlavních technologií pro vývoj frontendu webových aplikací. Tato technologie začala revoluci v roce 2009, kdy ji představil gigantický Facebook, dnes známý jako Meta. První webová aplikace postavená na Reactu byla právě od Facebooku a od té doby se React stal jedním z předních hráčů vedle Angularu a Vue.js. Všechny tyto platformy jsou založeny na JavaScriptu, což je v principu jednoduchý programovací jazyk.

Díky jejich rozsáhlému používání po celém světě je relativně snadné najít tým odborníků na vývoj velkých platform a aplikací.

NextJS

Next.js je technologie, která se od Reactu liší v tom, jakým způsobem je využívána. Zatímco React často slouží pro složité aplikace jako interní systémy správy nebo CRM, Next.js je zaměřeno na vytváření webových stránek, jako jsou e-shopy nebo blogy. Tento nástroj je navržen tak, aby tyto stránky byly rychlé a dobře viditelné ve vyhledávačích, jako je Google nebo Seznam.

Jedním z hlavních přínosů Next.js je jeho schopnost zajistit, že vaše webové stránky se rychle načítají. Rychlost načítání stránek je dnes klíčová pro to, aby se stránky dobře umístily ve výsledcích vyhledávání. Díky pokročilým technologiím, které Next.js využívá pro vykreslování stránek na serveru a jejich statické generování, jsou stránky optimalizované pro rychlé načítání a poskytují uživatelům plynulý a efektivní zážitek.

Pro firmy, které provozují internetové obchody nebo publikují obsah online, je Next.js skvělou volbou pro dosažení vysokého výkonu a úspěchu. Bez ohledu na to, zda potřebujete dynamický e-shop nebo blog, Next.js poskytuje nástroje a technologie, které vám pomohou vytvořit konkurenceschopný web, který osloví vaše zákazníky a posílí vaši online přítomnost.

NodeJS

U nás využíváme Node.js jako technologii pro vývoj backendu našich webových aplikací. Node.js je moderní platforma, která nám umožňuje efektivně psát a provozovat serverové části našich projektů. Díky Node.js jsme schopni vytvářet rychlé a spolehlivé aplikace, které odpovídají našim potřebám a přinášejí našim uživatelům skvělý uživatelský zážitek.

Firebase

U nás využíváme Firebase jako klíčovou technologii pro širokou škálu funkcí našich webových aplikací. Firebase je moderní platforma poskytující komplexní řešení pro vývoj aplikací v cloudu. Nabízí backendové služby pro správu dat, autentizaci uživatelů, a také možnosti pro notifikace a analýzy dat. Díky Firebase můžeme snadno integrovat real-time komunikaci a synchronizaci dat mezi různými zařízeními, což je klíčové pro moderní interaktivní aplikace.

Jedním z hlavních důvodů, proč jsme se rozhodli pro Firebase, je jeho schopnost poskytovat škálovatelnost a bezpečnost. S Firebase Realtime Database a Firestore máme možnost ukládat a spravovat data našich uživatelů efektivně a bezpečně. Díky integrované autentizaci a autorizaci můžeme chránit citlivé informace a zároveň poskytovat uživatelům plynulý a bezproblémový zážitek při používání našich aplikací.

Celkově nám Firebase umožňuje rychle a efektivně vyvíjet moderní webové aplikace, které splňují naše nároky na výkon, bezpečnost a uživatelský komfort.

Figma

Figma je pro nás důležitý nástroj, který využíváme při tvorbě našich designů a uživatelských rozhraní pro webové aplikace. Jedná se o moderní platformu pro designérskou spolupráci a prototypování, která umožňuje týmům efektivně spolupracovat na vytváření grafických prvků a interaktivních prototypů.

Díky Figma můžeme v reálném čase editovat designy, sdílet je s kolegy a zákazníky a získávat okamžitou zpětnou vazbu. Tento nástroj nám poskytuje širokou škálu funkcí pro tvorbu a úpravu designů, včetně možnosti vytvářet složitá uživatelská rozhraní, spravovat typografii a barvy a vytvářet interaktivní prototypy, které pomáhají předvídat chování našich aplikací.

Figma je pro nás klíčovým prostředkem pro efektivní tvorbu a správu designu, který nám pomáhá dosahovat vysoké kvality a uživatelské přívětivosti našich webových aplikací.

Jsme moc rádi, že jsme vám mohli v tomto článku přiblížit to, na čem stavíme náš byznys a jaké technologie k tomu využíváme. Pokud se vám naše metoda líbí nebo třeba jen potřebujete názor odborníka na váš projekt, neváhejte nás kontaktovat přes tento formulář a nebo rovnou zavolejte, sejdeme u dobré kávy a můžeme se o tomto pobavit.

Děkujeme, že tady s námi jste.

Tým SoloPixel - Pro váš digitální svět.


Solopixel
marketing

Jsme mladá a energická banda, která dělá, co ji baví. S nadšením a kreativitou dosahujeme i vaší prosperity. A to nám stačí!

Jsme na sockách
marketing
marketing

Co by vás mohlo dále zajímat

Viditelnost na Googlu

Solopixel

Optimalizace pro vyhledávače (SEO) je klíčová pro zvýšení viditelnosti vašeho webu na Goog...

Chci vědět více →

Průběh tvorby webových a mobilních aplikací

Solopixel

Webové a mobilní aplikace se staly nedílnou součástí našeho každodenního života. Ale co vl...

Chci vědět více →

Jaké jsou trendy v moderním designu webu?

Solopixel

Svět webového designu se neustále vyvíjí a mění. Co bylo populární před rokem, dnes už můž...

Chci vědět více →
Máte dotaz?
hello@solopixel.cz
Je lepší si zavolat?
+420 774 291 077
Odkud jsme
Frýdek-Místek
Pracovní hodiny
(Po - Pá 9 - 17:00)
logo
JSME MLADÁ ZNAČKA S VELKOU VIZÍ
Věříme, že společně můžeme dosáhnout věcí, které překvapí a posunou nás dál. Jsme hrdí na to, co děláme, a těšíme se, že můžeme být vaším partnerem na cestě k úspěchu. Vítejte v našem světě plném ambicí a nových možností!
Kde nás najdete
Důležité odkazy